En Dag På Dagis

För oss är de viktigt att de är en lugn och harmonisk miljö på dagis så hunden inte känner sig stressad eller otrygg. Våra grupper är allt från 3 – 10 hundar i varje. Vi sätter ihop våra grupper efter din hunds behov samt att de skall vara en trygg och skön miljö.

Alla hundar får gå på promenader och busa okopplade i vår rastgård, men inomhus försöker vi hålla en lugnare miljö för vissa av hundarna behöver också vila.

Här får hundarna två dagliga utevistelser, varav en promenad oftast på förmiddagen, och bus i rastgården . Promenaden anpassas efter kondition, ålder och ev skador. 

Vår relation med hundägaren är något vi värnar mycket om. Vi informerar alltid hur dagen varit och hjälper gärna till med tips om det skulle finnas ett behov. 

Är du intresserad av dagisplats hos oss så fyll gärna i vår intresselista, finns på hemsidan, så startar vi en dialog.

Vi försöker följa kölistan när vi får en ledig plats, men vi tar även hänsyn till storlek på hunden så att den passar in i gruppen där någon slutat.

 

Så här ser en dag ut

06.50 - 09.00

Nu kommer alla hundarna till dagis och dagen planeras av personalen

09.00 - 12.00

Nu börjar rastningen. Vi varvar promenader med lek i rastgården

12.00 - 13.00

Nu är det lunch och vila för såväl hundar som personal

13.00 - 15.00

Då var det dags för rastningen igen

15.00 - 17.00

Nu återhämtar sig hundarna, personalen städar och ägarna hämtar sina hundar

 

 

Din hund är i säkra händer

Vi är medlemmar i Sveriges Hunddagis Förening samt godkända av Miljö- och hälsovårds-nämnden. Därför behöver du inte oroa dig för att lämna din hund hos oss.

Medlemmar i:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)